toiminta

Seurakunnan keskellä on monenlaista toimintaa joiden tarkoituksena on auttaa ihmisiä pääsemään lähemmäksi Jumalaa. Seurakunnan elämään kuuluu jumalanpalveluksia, rukoushetkiä, musiikkia, liikuntaa, kerhoja ja monia erilaisia toimintoja monille ikäryhmille, jokaiselle on jotakin.

Tällä sivulla voit tutustua erilaisiin toimintamuotoihin ja ehkäpä voit tulla mukaan johonkin työmuotoon osallistumaan tai toimimaan vapaaehtoisena. Ohjelma sivulta näet tarkemmin ajankohdat.

Mediatyö

Kokkolan Helluntaiseurakunnassa on tehty mediatyötä useiden vuosien ajan, seurakunta oli ensimmäisiä Suomessa lähettämässä suoria lähetyksiä jumalanpalveluksista internetin kautta. Ensin sunnuntaisin tuli äänilähetyksiä ja vuodesta 2005 saakka lähetykset on lähetetty videokuvan kanssa. Nykyisin joka sunnuntain jumalanpalvelus onkin katsottavissa Netmission streaming -palvelun kautta videolähetyksenä ja opetusosuudet on katsottavissa arkistosta.

Mediatyön tekemiseen seurakunnassa on olemassa mediatiimi. Mediatiimin kokonaiskuvaan kuuluu äänimiksausta, videokuvausta, valaistuksen rakentamista erityistilaisuuksiin, videotykin ohjaamista ja suorien lähetyksien lähettämistä. Myös silloin tällöin video-ohjaus kuuluu mediatiimin tehtäviin. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana mediatiimissä ota yhteyttä Juha Hakalaan.

Katso seurakunnan jumalanpalvelus suorana

Katso opetuspuheita arkistosta

Perheraamikset

Seurakunnassa pidetään nuorille perheille suunnattuja perheraamiksia kerran kuussa. Kokoontumiset tapahtuvat seurakuntalaisten kodeissa vuorokuukausina.

Iltoihin mahtuu siis menoa ja vilskettä, kun koko perhe kokoontuu viettämään ystävien kera keskustelemaan hengellisistä asioista ja elämän monimuotoisuudesta. Illat ovat tarkoitetut kaikille niistä kiinnostuneille ja nyt jos milloin, ei tarvitse ajatella lastensa häiritsevän tilaisuutta, sillä nehän ovatkin PERHERAAMIKSIA.