10.4.2017 12.00

Hauskis kesäleirit

Odotetut kesäleirit Larsmon lähetyskodilla alkavat jälleen juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kaikki lapset ovat taas tervetulleita. Muistathan pyytää myös kavereita ja naapurin lapsiakin mukaan.

Tuttuun tapaan alle kouluikäiset aloittavat viettämällä yhden leiripäivän huoltajansa kanssa ke
28.6. Tämän leiripäivän hinta on 10 € / lapsi. Tänä vuonna isompien eli alakouluikäisten leiri, (7-13 vuotiaille), alkaa to 29.6. ja päättyy su 2.7. yhteiseen leirijuhlaan. Leiri on siis samanpituinen kaikille ikäryhmille. Leirimaksu on 40 € / lapsi. Jos samasta perheestä on useampia leiriläisiä, huomioidaan se sisaralennusten muodossa. Tarpeen mukaan seurakunta on myös valmis avustamaan leirimaksuissa.

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta, leirimaksuista sekä muuta infoa leiristä löytyy seurakunnan nettisivuilta www.kokkolanhelluntaiseurakunta.fi, jota kautta myös varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu.

Leireille tarvitaan jälleen vapaaehtoisia sekä ohjaajiksi, että keittiölle. Mikäli haluat palvella näissä tehtävissä, voit ilmoittautua Rami Kaakiselle 044 9882174.