Sata lasissa kesään 2017

Reijo Ruotsalainen | 9.3.2017 10.00

Ei kuitenkaan kaasu pohjassa!

Sata lasissa –sloganissa on kyse kuudennesta ja näillä näkymin toiseksi viimeisestä 7xSF-ajosta. Kolmiviikkoinen kampanja-ajo starttaa juhannuksena Keuruulta ja päättyy viimevuotiseen tapaan Gospel Riders –kerhon kesän päätapahjtumaan, MOJ-meetingiin. Se järjestetään tänä vuonna Kalajoen kristillisellä opistolla 14.–16.7.

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, 7xSF-kampanjaan osallistuu jälleen satamäärin gospelridereita ja lisäksi muita motoristeja. Kaikki ovat tervetulleita ja jokainen voi olla mukana mahdollisuuksiensa ja halunsa mukaan, lyhyemmän tai pitemmän ajan.

– Tähänastiset kokemukset ovat olleet erinomaiset. Meidät on otettu enimmäkseen hyvin vastaan ja yhteistyö eri seurakuntien ja muiden yhteisöjen kanssa on sujunut hienosti. Tuhannet ihmiset eri paikkakunnilla ovat kuulleet sanoman Jeesuksesta ja sadat ovat ottaneet sen vastaan näillä kiertueilla viime vuosien aikana. Teknisiä tai muita ongelmia on ollut ihmeen vähän, 7xSF-kampanjan isä, mediaevankelista Reijo Ruotsalainen summaa.

Teema viittaa merkkivuoteen

Teema Sata lasissa ei viittaa siirtymäetappien ajonopeuteen, vaan Suomen satavuotiseen itsenäisyyden aikaan. Maamme juhlii merkkivuottaan eri tavoin pitkin vuotta, ja Gospel Riders haluaa olla mukana evankelioimisajon teeman muodossa. Isänmaan asia huomioidaan luonnollisesti tapahtumien sisällöissä eri tavoin.

Teema tuo esiin myös toisen näkökulman. Vaikka tarkoitus ei ole antaa oikein kunnolla hanaa moottoripyörälle, teema viestittää sitä, että evankeliumin eteenpäin viemisessä ei ole tarkoitus vitkastellakaan. Ilosanoma Jeesuksen Kristuksen tuomasta pelastuksesta on tarkoitettu levitettäväksi kaikkialle aktiivisesti, ei velttoillen.

Teeman kolmas näkökulma on tuttu jo aiemmilta vuosilta. 7xSF-ryhmät, joita on tänä vuonna jo kuusi, kiertävät jälleen noin sata paikkakuntaa kaikkialla Suomessa. Eli Sata mielessä.

– Suurin osa on samoja, joilla olemme käyneet aiempinakin vuosina, mutta muutama uusikin on mukana, Reijo Ruotsalainen toteaa.

Aiempien vuosien tapaan 7xSF-ajoa voi myös seurata sivusta, olematta itse mukana. Järviradio lähettää viikoittain ohjelmapätkiä suoraan tien päältä ja uskotv.fi -nettisivuille ilmestyy päivittäin videoraportteja baanoilta ja pelipaikoilta. Pysy siis kanavalla, ja pidä mielessä Sata lasissa.

Paremmilla valtateillä, olosuhteista riippuen, se on toki sopiva lukema myös nopeusmittariin.

Nopeutta tärkeämpi asia on kuitenkin päämäärä. Jokainen motoristi osaa nauttia matkasta ja tietää, että juuri tien päällä oleminen on se juttu.

– Silti jokainen haluaa myös päästä perille, ei jäädä välille. Jeesus Kristus on tie, joka vie perille, Reijo Ruotsalainen tähdentää.

Siitä on kyse. Siksi toteutamme Sata lasissa –ajon kesällä 2017. Tervetuloa mukaan.

Aiheet: Evankeliointi