14.11.2015 12.00

Mega Alive 21.11.

Tämän vuoden kevätpuolella alkoi Kokkolan alueella useamman seurakunnan virallinen yhteistyö Mega –nuorisotyö nimikkeellä.

Vuoden aikana tullaan kokoontumaan joitain kertoja yhteisiin Mega-nuorteniltoihin eri seurakunnissa kiertäen. Tässä vaiheessa isännöivinä seurakuntina toimivat meidän lisäksemme
Kokkolan baptistiseurakunta ja Kälviän helluntaiseurakunta. Marraskuun 21.11. on vuorossa Mega Alive-ilta baptistiseurakunnalla. Illan vastuut jaetaan osallistuvien seurakuntien
kesken ja meidän seurakuntamme nuoret vastaavat tällä kertaa musiikista. On mahtavaa päästä näin yhdessä tekemisen kautta kokemaan seurakuntien ja uskovien välistä yhteyttä sekä olla nostamassa uutta sukupolvea toimimaan yhteisenä rintamana Kokkolan alueen siunaukseksi. Tervetuloa mukaan vähän vanhemmatkin nuoret ja nuorenmieliset!