24.12.2016 19.00

RUKOILEVAT KÄDET - Naistenpäivä 14.1.2017

Kokkolan Helluntaiseurakunnassa järjestetään tammikuun kolmantena viikonloppuna kaikille avoin naistenpäivä.

naistenpäivä. Päivän teemassa kiinnitetään huomio käsiin, jotka Luoja on meille luonut. Ovatko kätesi jääneet taskuun piiloon, vaikka Jumala on haluaisi ne omaan käyttöönsä? Ovatko ne rakastavat vai kömpelöt ja kovat?

Tapahtumassa on jakamassa Jumalan Sanaa Hyvä Sanoma ry:n evankelista Helena Kärkkäinen ja sielunhoitoterapeutti Airi Kalliolahti. Hengellisen ravinnon lisäksi saamme nauttia toistemme seurasta kahvipöydän ääressä. Päivä aloitetaan klo 11 kahvittelulla ja se päättyy kahvitteluun klo
17:30. Jotta kunnon nälkä ei pääse yllättämään, välissä tarjotaan myös lounas. Musiikissa palvelee Minna Ollikainen. Ohjelmaan kuuluu lisäksi käsien hemmotteluhoitoa, päähierontaa ja kenties jotain yllätyksiäkin.

”Jumala, Sinulta käteni sain. Koko sieluni Sinua Kiittää. Minun käteni ovat kanava vain. Mitä
tahdot, se tee, se riittää. ” (Jukka Leppilampi, Minun käteni soi)