11.9.2016 10.00

Syyskausi käynnistyy lapsityössä

Syyskausi ja sen myötä erilaiset kesätauolla olleet toiminnat pyörähtävät käyntiin seurakunnassamme.

Pyhäkoulut isommille ja pienemmille lapsille alkavat jälleen syyskuun alusta sunnuntain jumalanpalvelusten yhteydessä. Perjantai-iltaisin toimiva Update Jr. varhaisnuorten kerho tarjoaa mielenkiintoista toimintaa ja Raamatun opetusta 10-13 -vuotiaille varhaisnuorille niin ikään syyskuun alusta eteenpäin.

Myös näiden toimintojen eteenpäin menon edellytyksenä ovat innokkaat, vapaaehtoiset vastuunkantajat, joten jos koet, että voisit olla palvelemassa näissä tehtävissä, olet tervetullut mukaan.  Voit olla yhteydessä Ramiin 044 9882174. Vanhempina meillä on ensiarvoisen tärkeä rooli lastemme hengellisen kasvun ja seurakuntaan juurtumisen tukemisessa. Olkaamme siis aktiivisesti rohkaisemassa ja tuomassa heitä mukaan seurakunnan toimintaan!