15.2.2017 21.00

Pertti Salmén eläkkeelle

Pertti Salmén on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle helmikuun alusta 2017 lähtien.

Pertti on palvellut Leenan kanssa ansiokkaasti seurakuntaamme 35 ? vuoden ajan, alkaen aikanaan nuorisotyössä ja sitten lähetystyössä n. 25 vuoden ajan pääosin Espanjassa. Lähetystyön vuosiin on kuulunut niin kehitysyhteistyö-, muslimi- kuin juutalaistyön vaiheita. Vaikka lähetystyössä heillä on ollut monenlaista, myötä- ja vastamäkeä, kuitenkin kaikesta Herra on johtanut läpi.

Tärkeässä roolissa vuosien varrella on ollut Espanjassa Fuengirolassa heidän käynnistämä Manos Abiertas–keskus, jonka kautta on tehty laajasti raamattu- ja kirjallisuustyötä eri maissa. Keskus on palvellut myös lukuisten nuorten ja ryhmien lähetystyön harjoittelun paikkana.

Eläköitymisjuhlia siirretään tuonnemmaksi, Pertin sanojen mukaan nyt ei ole juhlinnan aika. Ymmärrämme perheen tilanteen.

Haluamme kiittää ja siunata Perttiä hänen pitkästä urastaan lähetystyössä sekä Leenaa puolisona rinnalla.

Vanhimmisto ja hallitus