7.4.2017 12.00

Jippii-kuoro Superkipinät

Kälviän helluntaiseurakunnassa alkoi Jippii-kuorotoiminta jälleen kolmisen vuotta sitten lyhyen tauon jälkeen.

Viime syksynä alkaneen Ristin maa –kiertueen innoittamana kuoronjohtajat Minna Klapuri sekä Tuija Tuunala pyysivät Kokkolan helluntaiseurakuntaa kuorotoimintaan mukaan.Kälviän ja Kokkolan helluntaiseurakuntien yhteinen Jippii-kuoron ensiesiintyminen nähtiin nyt Hauskis-tapahtumassa.

Lähde mukaan!

Kuorossa nähtiin nyt nuorempia kuorolaisia, mutta tähän kuoroon ei haluta asettaa ikärajoja. Sinä 2 – 99 –vuotias, jos olet innostunut laulamisesta, lähde ihmeessä mukaan! Kuoroon mahtuu väkeä yli maakuntarajojen. Tammikuussa Ristin maa -kiertue lauloi Lapualla, 30.4.2017 on vuorossa Toholampi. Vielä ehtii mukaan!

Harjoitukset ovat Kälviän helluntaiseurakunnalla lauantaisin klo 14 – 15 toukokuun loppuun asti.