4.9.2018 23.00

Olethan paikalla - todistuskokous!

Su 30.9. klo 15 Mielenkiintoinen tilaisuus juuri meille kaikille!

Silloin rakennamme jumalanpalveluksen yhdessä toisiamme rohkaisten ja kannustaen. Tuomme esille Jumalan pieniä ja suuria tekoja meidän arkipäivässämme. Valmistaudu kuulemaan ja halutessasi myös jakamaan omastasi meidän kaikkien iloksi ja Jumalan kunniaksi: laulu, runo, sananpaikka, uni, näky, rukous, uskoontulo, uudistuminen, Jumalan apu johonkin tilanteeseen, kiitollisuus, rohkaisu jne. Opetellaan jakamaan hetkiä elämästämme ja iloitsemaan niistä yhdessä

”Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne” (Kol.3:16).

Tilaisuudessa on siis paljon laulua ja erilaisia pieniä todistuksia.

Olethan mukana! Terveisin Aino ja Kaisa