Aktiomatka Espanjaan! Tiimikokoontuminen 8.3.2012

Cccc 6. maaliskuuta 2012

Seurakuntamme järjestää kymmenen päivän lähetysmatkan Espanjaan tulevana kesänä. Aktion tukikohtana on Manos Abiertas – lähetyskeskus Fuenghirolassa. Manos abiertas tarkoittaa avoimia, auttavia, ojennettuja käsiä. Tämä talo on rukouksen, evankeliumin, Raamatun opiskelun ja käytännön auttamistyön keskus.

Miksi aktioon?
Aktio on osa seurakuntamme lähetystyötä. Aktion tarkoituksena on levittää hyvää sanomaa eri tavoin tukien paikallisia seurakuntia ja auttaen paikallisia ihmisiä. Aktion päätavoitteena on siis kuuliaisuus Jumalan sanalle ja lähetyskäskyn noudattaminen. Jätämmekin juuri Sinulle nyt rukousaiheen; ”Pyytäkää siis Herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen”, sanoi Jeesus (Luuk 10:2). Kiitos, kun rukoilet näin kanssamme - ja älä ylläty, jos löydätkin itsesi rukousvastauksena tähän pyyntöön ! :)

Olet sitten kuormastossa taikka lähdet mukaan, tämä työ on yhteinen. Siunatun aktioajan edellytys onkin esirukous. Otathan oman paikkasi tässä tehtävässä ja muistat rukouksin aktioon valmistautuvia, sekä heinäkuun 9. - 20. päiviä, jolloin aktiotiimi on lähetettynä Espanjaan. Tarvitsemme kaikessa evankeliumin levittämisessä varjelusta ja Pyhän Hengen ohjausta. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, mitä tiimiläiset saavat aikaan tässä aktiossa, vaan mitä Jumala saa aikaan meissä tuona palvelemisen aikana.

Jos kiinnostuit aktiosta, tervetuloa ensimmäiseen tiimikokoontumiseen rukoushuoneelle torstaina 8.3.2012 klo.19:00.
Ilmoittautuminen viim. 31.3. 2012 + lisätietoa Mikolta, Timolta sekä Koski-Vähälöiltä.

Olet tervetullut mukaan oppimaan evankelioinnista

Reijo Ruotsalainen siunatiin seurakunnan evankelistaksi

Käytössämme kaikki median suomat mahdollisuudet

Solut ovat hyvä tapa kokoontua yhteen